Strongforlife

Contact

Bel ons
Sporten

Strongforlife biedt u de mogelijkheid tot sporten in Lutten

Ons sportcomplex in Lutten bestaat uit verschillende zones voor onder meer groepstraining en krachttraining. De diverse mogelijkheden zijn praktisch onderverdeeld en zo weet u precies waar u moet zijn voor de gewenste training. Het professionele team van Strongforlife staat te allen tijde voor u klaar om u te helpen bij het sporten.

Afvallen, conditie verbeteren en spieren verstevigen

We beschikken over een uitgebreid aanbod aan sportapparatuur en genoeg krachtoefeningen. In onze zaal kunt u hardlopen op de loopband, uw vet verbranden op de crosstrainer of uw conditie opbouwen tijdens cycling. Juist wat extra spieren trainen? Ga aan de slag met onze gewichten en kies een geschikt apparaat. Door de ruime keus hebt u als sporter de mogelijkheid om te ontspannen en zelfstandig of onder begeleiding te sporten. Volgt u liever de beweging van onze instructrice en hét gezicht van Strongforlife? Rianne Lenters geeft groepslessen volgens het Les Mills programma waarbij motivatie, inspiratie en resultaten voorop staan.

Afvallen, conditie verbeteren of spieren verstevigen. Bij Strongforlife in Lutten kan het allemaal. U kunt zelfs een circuitje houden op onze locatie om alle drie te punten in één keer aan te pakken. Hebt u interesse? Kom bij ons langs voor een gratis proeftraining.

Wil u meer weten over ons sporten in Lutten? Bel naar 06-25452731 of vul het contactformulier in op onze website. Aanmelden voor een lesje kan tevens via de telefoon. We staan u spoedig te woord.