Strongforlife

Contact

Bel ons
Les Mills

Les Mills groepslessen in Lutten voor het bereiken van uw doel

In het programma van Les Mills staat het behalen van resultaat voorop. Strongforlife in Lutten geeft de groepslessen speciaal aan sporters die uit zijn op gewichtsverlies, strakker worden of meer kracht en fitheid. Omdat alleen sporten vaak zwaarder is, bieden wij de oplossing met dit ‘Group Effect’ om samen de energie te bundelen.

Motivatie, inspiratie en resultaten

Les Mills is een unieke manier van sporten voor groepen die het bewegen plezierig maakt. De groepslessen zijn de voornaamste manier om de motivatie, inspiratie en resultaten te behalen waar u naar zoekt. Dankzij de energie van de anderen haalt u tijdens de les het beste in u naar boven en motiveert u elkaar om net dat beetje extra te geven. De groepslessen van Les Mills zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en worden bij ons enkel uitgevoerd door de ervaren instructrice en hét gezicht van Strongforlife: Rianne Lenters.

Strongforlife heeft lessen als de krachtige cardio-workout Body Combat, de barbell les Body Pump, de energieke training Body Step en de indoor cycling workout RPM op het rooster staan. Wilt u meer weten over onze groepslessen? Onze vakkundige coach vertelt u graag uitgebreid over het aanbod.

Wil u meer weten over ons Les Mills programma in Lutten? Bel naar 06-25452731 of vul het contactformulier in op onze website. Aanmelden voor een lesje kan tevens via de telefoon. We staan u spoedig te woord.