Strongforlife

Contact

Bel ons
Welkom

Strongforlife Lutten is waar u moet zijn

Welkom op mijn site. Mijn naam is Rianne Lenters. Ik heb mijn droom mogen verwezenlijken met het openen van strongforlife. Mijn passie en enthousiasme zullen je dan ook niet ontgaan. Het "thuis" voelen bij strongforlife is voor mij een van de hoogste prioriteiten. We zullen er dan ook alles aan doen om iemand welkom te heten en op zijn/haar gemak te stellen.
Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer langs of maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek.

Wat kunt u in ons bewegingscentrum verwachten?

Onze instructeur/voedingsconsulent kunt u inhuren als uw persoonlijke coach. Tevens bieden wij groepslessen volgens het resultaatgerichte Les Mills programma, waar wij volledig achterstaan. Strongforlife gelooft in uw innerlijke kracht, positieve energie en inspiratie. Met onze ontspannen sfeer hopen wij dat u zich volledig thuis zult voelen.

Het vertrouwde gezicht achter Strongforlife

Dagelijks zult u bij ons in Lutten te maken krijgen met het gezicht van Strongforlife: Rianne Lenters. De ervaren sportinstructrice en gewichtsconsulente heeft PABO en Pedagogiek gestudeerd. Het geven van groepslessen is altijd al haar grootste hobby geweest. Door haar passie over te dragen en haar ervaring en opleidingen hoopt zij u zo snel mogelijk de beste, persoonlijke begeleiding te geven.

U vindt Strongforlife aan de Anerweg-Noord 54 in Lutten. Wilt u alvast meer weten over ons of heeft u specifieke vragen? Bel naar 0625452731 en houd onze website goed in de gaten.