Strongforlife

Contact

Bel ons
Afvallen met Gewichtsconsulente

Afvallen in omgeving Lutten doet u bij Strongforlife

Transformation INTENS. Een programma op maat gemaakt voor iedereen. Afvallen is bij niemand hetzelfde. We zullen dus ook verschillende strategieën inzetten om het juiste resultaat te bereiken. Het psychische aspect op het gebied van afvallen zal dan ook niet ontbreken. We gaan kijken naar gewoontes, gedrag en lifestyle. Voor 14,95 per maand extra kunt u maandelijks twee consulten krijgen met een ervaren voedingscoach. De voedingscoach zal u begeleiden in het vinden van balans tussen een gezond dieet en voldoende lichamelijke beweging.

Afslanken met onze voedingscoach of personal trainer

Of u nu een dieet wilt volgen, een trainer wilt inhuren of aan de hand van wat afvaltips eigenhandig wilt afslanken, wij staan voor u klaar om u te motiveren en te helpen waar nodig. Voor een voordelig tarief beschikt u al over uw eigen coach die u helpt met het sporten en die diverse passende cardio oefeningen op de planning zet. De sportbegeleider helpt u bij het snel afvallen rond uw buik en elk ander wenselijke lichaamsdeel dankzij het resultaatgerichte programma Les Mills. Daarnaast kijkt ze graag met u mee naar uw eetpatroon voor eventuele aanpassingen.

Hulp bij afvallen door onze vakkundige voedingscoach

Veel producten bevatten tegenwoordig verborgen vetten en te veel zout. Om deze artikel zo veel mogelijk te vermijden helpt onze diëtiste u met het opstellen van een eetschema. Door het nuttigen van een gezonde en evenwichtige maaltijd krijgt u meteen minder behoefte aan vet voedsel. De voedingsdeskundige laat u zien dat u echt geen honger hoeft te lijden om af te slanken. Vaak moet u juist meer en meerdere keren per dag eten om het gewenste resultaat te bereiken. Samen kijkt u naar het eetpatroon en welke producten eventueel vervangen kunnen worden. Hierbij kan de voedingsconsulent meteen een sportrooster voor u opzetten om het afvallen te bevorderen. De diëten worden te allen tijde op maat gemaakt.

Rianne Lenters is hét gezicht van Strongforlife. De 29-jarige sportinstructrice heeft veel ervaring op het gebied van personal training en voedingscoaching. Zij geeft u de nodige persoonlijke begeleiding en doet er alles aan om u enthousiast te houden. In overleg stellen we een trainingsplan met u op, waarna u op de afgesproken dagen en tijden aan het werk gaat.

Wil u meer weten over ons afvalproces in Lutten? Bel naar 06-25452731 of vul het contactformulier in op onze website. We staan u spoedig te woord.